Overnachten in Kennemerland

hotel en bed and breakfast

Beleef de duinen vanuit een Hotel, B&B, bungalow of camping

De regio is helemaal ingesteld op toeristen en biedt bezoekers volop keuze.
Van luxe badhotel tot klein familiehotel of bed and breakfast. Van camperplaats en natuurkampeerterrein tot 5-sterren Greenkey Gold camping. En van appartement tot huisjespark.
Wilt u ’s avonds ook nog het een en ander beleven, denk dan eens aan een overnachting net achter de duinenstrook in de gezellige Spaarnestad Haarlem.

Natuurkampeerterrein Schoonenberg Velsen

Natuurcamping Schoonenberg ligt op de grens van Driehuis en Velsen-Zuid. Het 2.5 ha grote kampeerterrein is uniek gelegen in een bebost park van oude landgoederen.

Lees verder

Hotel Villa Imhof in Bloemendaal

Hotel Villa Imhof in Bloemendaal is kleinschalig en onbekend bij het grote publiek. Het hotel met 3 suites en 1 kamer is gevestigd in een authentieke Bloemendaalse Villa.

Lees verder

Hotel Bloemendaal

Hotel Bloemendaal is een perfecte uitvalsbasis voor dagtochten door de Kennemerduinen. Hotel Bloemendaal is een perfecte uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen.

Lees verder

Strandcamping De Branding Zandvoort

Camping De Branding ligt aan de rand van badplaats Zandvoort, in de duinen en direct aan de Boulevard. U staat in no-time met de voeten in het zand en kunt

Lees verder

Duincamping Bloemendaal

Familiecamping Bloemendaal is een overzichtelijke camping (2.5 ha) aan de rand van de Kennemerduinen. Het strand is op loopafstand en er zijn plaatsen voor tenten en caravans.

Lees verder