kennemerduin hotel villa imhof bloemendaal

Hotel Villa Imhof in Bloemendaal

Villa Hotel BloemendaalDit onbekende en kleinschalige Hotel zult u niet snel tegen komen op een hotel-boekingssite. De Hotel Villa ligt in Bloemendaal vlakbij De Kennemerduinen en beschikt over slechts 3 suites en 1 kamer. Het ontbijt wordt geserveerd in een sfeervolle tuinkamer.

Authentieke villa
De villa werd in 1902 ontworpen door de bekende Haarlemse architect J. van den Ban voor een rijke familie uit Amsterdam. Sinds 1945 is het in gebruik als hotel waarbij de authenticiteit van het oorspronkelijke huis bewaard is gebleven.

Kamers
De fraai gemeubileerde woon-zitkamers zijn voorzien van televisie en telefoon. Elke suite en de kamer zijn voorzien van een kenmerkende kleur.
Op de parterre liggen de blauwe kamer en de gele suite, met 2 balkons. De villa is namelijk tegen een duin gebouwd. Op de eerste verdieping zijn de rode suite met balkon en de groene suite gelegen. De gele en groene suite kunnen ook als familiekamer gebruikt worden, aangezien 
er op de gele suite 4 personen gemakkelijk kunnen worden ondergebracht en op de groene
suite 3 personen en een kinderbedje.
De kamers zijn voorzien van badkamer met douche en toilet, een zitkamer, kitchenette met magnetron, koelkast en waterkoker, en een slaapkamer met 2 bedden. Overal in het hotel is WiFi beschikbaar.

Omgeving
Vanaf het hotel bent met de auto in 15 minuten en op de fiets in 30 minuten op het strand. Station Overveen ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand.
Op loopafstand liggen verder: Thijsse’s Hof (10-15 minuten) Het openluchttheater en landgoed Caprera ligt (ongeveer 20 Minuten) en bezoekerscentrum van Nationaal Park Kennemerduinen (ongeveer 15 minuten).

 

Hotelkamer Prijzen

Hotel Kennemerduinen Bloemendaal
Bij Hotel Villa Imhof overnacht u in een authentieke Bloemendaalse villa

De prijzen voor een overnachting inclusief ontbijt variëren van €87 voor éénpersoons kamer tot €160 voor de drie persoonssuite. (Prijspeil voorjaar 2018)

Hotel Villa Imhof
Bloemendaalseweg 165
2061 CJ Bloemendaal

Tel: 023 5253643
www.hotelimhof.nl

 

Leave A Reply