camping bloemendaal

Duincamping Bloemendaal

Camping Bloemendaal ligt in de Kennemerduinen en is bereikbaar via de Zeeweg. De familiecamping is met 2.5 ha overzichtelijk en heeft zowel trekkersplaatsen met een zand-ondergrond voor tenten als plaatsen voor campers en caravans. Camping Bloemendaal kenmerkt zich door haar eenvoud en een prachtige ligging. Om de rust en privacy te bewaren is er een scheiding gemaakt tussen het jongerenveld en de gezinsplaatsen. Honden zijn niet toegestaan op de camping. Er is een kleine camping-winkel met een beperkt aanbod.

Het strand van Bloemendaal aan Zee ligt op loopafstand en is een van Nederlands populairste plaatsen om uit te waaien, te (kite)surfen en lekker te eten bij een van de trendy strand-paviljoens. Door de ligging is de camping verder bij uitstek geschikt voor het maken van mooie wandel- en fietstochten in de natuur die in de omgeving ogen en oren te kort komen.

Direct achter de camping ligt in de Kennemerduinen het Spartelmeer. Anders dan de naam doet vermoeden is dit meer al jaren niet meer toegankelijk voor recreatie. Spartelen kan nu alleen nog in het Wed (en als de waterkwaliteit het toelaat de verder weg gelegen Oosterplas).

Camping Bloemendaal
Zeeweg 72
2051 EC Bloemendaal
Tel: 023 – 573 21 78
www.campingbloemendaal.nl

Leave A Reply